Kaan Eminoğlu Kişisel Blog
Yolunu Kaybedip Dünyaya Düşmüş Bir Serdengeçti

Forum

=> Daha kayıt olmadın mı?

Forum - Breton çorbası

Burdasın:
Forum => Yemek Tarifleri => Breton çorbası

<-Geri

 1 

Devam->


Feyzioglu
(şimdiye kadar 296 posta)
16.11.2007 18:05 (UTC)[alıntı yap]
MALZEMELER
8 kişilik
2 adet orta boy soğan
250 gr kuru fasulye
1 çorba kaşığı yağ
1 çorba kaşığı tuz
15 su bardağı et suyu
2 kahve fincanı un
2 çorba kaşığı yağ


HAZIRLANIŞI
Kuru fasulyeyi temizleyip akşamdan bol suda ıslayın. Sabah yıkayıp süzdürün. Soğanları soyup piyaz doğrayın. Sonra tencereye bir kaşık yağ koyup kızdırın, soğanları ekleyin, iki dakika kavurduktan sonra fasulyeyi ilave edip bir dakika daha karıştırın ve et suyu ile tuzu ilave edin. Orta ateşte yaklaşık 1,5 saat pişirin ve ateşten alın. Süzgeçten yada püre makinesinden geçirin. Başka bir tencerede, yağ ve unu orta ateşte karıştırarak 4 dakika (sararıncaya kadar) kavurun ve fasulyeli suyu ilave edin. 3-4 dakika daha kaynatıp ateşten alın. Zar gibi doğranmış kızarmış ekmekle servis edilir.

Cevapla:

Nickin:

 Metin rengi:

 Metin büyüklüğü:
Tag leri kapat



Bütün konular: 506
Bütün postalar: 6140
Bütün kullanıcılar: 470
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse crying smiley
 
mukemmel.tr.gg Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol