Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum - Bezelye Çorbası
Burdasın: Forum => Yemek Tarifleri => Bezelye Çorbası |
|
Feyzioglu (şimdiye kadar 296 posta) |
MALZEMELER 1 su bardağı bezelye 1 yemek kaşığı un 1.5 yemek kaşığı margarin 4 su bardağı et suyu Dereotu Tuz karabiber kırmızıbiber HAZIRLANIŞI Bir yemek kaşığı bezelyeyi ayırarak gerisini haşlayın. Haşlanmış bezelyeleri süzgeçten geçirin. Unu yağda kavurun. Biraz su ilave ederek karıştırın. Süzdüğünüz bezelyeyi ilave ederek karıştırın. Et suyunu ekleyerek kaynatın. lnce ince kıyılmış dereotunu üzerine serpin. Dilerseniz kızdırılmış kırmızıbiber de dökebilirsiniz. Kızarmış ekmekle servis yapın. |
Cevapla:
Bütün konular: 506
Bütün postalar: 6140
Bütün kullanıcılar: 470
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse